• NFC programmering

  NFC och RFID-kort med logotyp tryckt

  Vi säljer plastkort RFID accesskort med företagets logotyp tryckt RFID-taggar och RFID-kort: EM och Mifare, iClass, självhäftande RFID-tag, självhäftande NFC-tag för bra pris 10 kr/st med logotyp tryckt. Vi kan fixa RFID-taggar, RFID handledsband vattentät RFID-kort EM kort, MIFARE kort, HID kort med logotyp tryckt för ett väldigt bra pris. Vid beställning av 500 kort, är priset 4990 kr. Vid beställning av 1000 kort, är priset 7990 kr. Hudikwebb webshop

 • Camlås

  Hudiklock RFID låssystem

  Hudikwebb Digi-IT har utvecklat hudiklock med avancerad säkerhet. Ett nytt koncept elektroniska skåplås - RFID digitalt system för att passa många låsreglar. Hudiklock fungerar med MIFARE, EM och iClass standard.
  Hudiklock digitalås.

 • digitallåssystem till skåp

  RFID digitallåssystem

  RFID lås som passar till olika slag skåp. Den typ kostar (1-10 st 250 kr/st). Vid beställning 100-500 st priset är 180 kr/st (granti 3 år).Med den master kort som följer med kan man aktivera använderkort. I bilden ser man en digital lås till dörr med kontaktlöst RF kort eller MIFARE ONE kontaktlöst RF-kort.Den typ pssar till lägenhet eller kontor.


 • Digitallås till skåp

  RFID en knapptryckning lås

  RFID Skåp lås utformats för att fungera med touch sensor och rfid kort, och utformad för att fungera på alla vanliga metall skåp, boxas skåp, medicin skåp, trä & laminat skåp. Förutom skolan och gym skåp, andra användningar inkluderar dag spa, wellness center, klubbar fitness, skåp för anställda,klubbar och hotell.

 • Digitpass lås

  RFID tryckknapp lås

  RFID Skåplås utformats för att fungera med touch sensor och rfid kort, och utformad för att fungera på alla vanliga metall skåp, boxas skåp, medicin skåp, trä & laminat skåp. Förutom skolan och gym skåp, andra användningar inkluderar dag spa, wellness center, klubbar fitness, skåp för anställda,klubbar och hotell.

 • Kod digitalås

  RFID Knappsatslås

  RFID knappkod inbyggt skåplås fungerar genom antingen RF-kort eller 4 siffrig användarkod och har utformats för att fungera på alla vanliga metall skåp, lådaskåp, trä & laminat skåp. Förutom skolan och gym skåp, andra användningar inkluderar wellness center, klubbar fitness, skåp för anställda, landets klubbar och hotell skåp.

 • Smart digitallås

  Trådlösa central styring digitallås online

  Det är ett online system som kan kontrollera alla digitallås genom trådlös nätverk och en monitor. Digitallås kan inte öppnas och stängas utan regulator. Realtidsövervakning av batteristatus, lås beläggning, larm, lås händelse historia etc.Hela eller partiell dörren öppnas / stängs styrs av central server Lås uppdrag Flexibel och olika låsfunktion inställning

 • Smart digitalsystem

  Trådlösa central styring digitallås online och offline

  Det är ett smart system som är trådlös Online och Stand-alone offline låssystem, det vill säga att systemt har ett kontrollsystem som kontrollerar alla digitallås via trådlös nätverk, samt digitallås är oberoende av server som kan fungera offline när server drabbas eller nätverk går ner. Systemet fungerar också med smarta mobiler med NFC. Det finns också funktion som realtidsövervakning av batteristatus, lås beläggning, larm, lås händelse historia etc. • Hotel och lägenhet lås

  Mifare RF kortlås-system för hotel och lägenhet

  Denna digitala låssystem passar till hotell, lägenheter och kontor dörrar. Systemet är av hög kvalitet, bra pris och säker. Vi säljer system för hotell inklusive programvara. Vi har olika typer.
  HudikWebb & RFID säljer Mifare och andra kort med företagets logotyp tryckt. 1000 kort till priset av 4500 kr.
 • Smart digitallås

  Digital camlås

  + Metall låshus med integrerad sväng ratten och kam spaken låsmekanism
  + Mifare och HID + Mifare kort teknik
  + Vertikal kropp orientering
  + Ljud-och ljusanvändningsindikatorer
  + 2 års produktgaranti

 • Smart digitalsystem

  Intelligent kontaktlös ACR123 NFC reader

  Är en kostnadseffektiv, flexibel och intelligent kontaktlös läsare som kan integreras med befintliga POS (Point-of-Sale) terminaler eller kassaapparater för att underlätta för ett kontantlöst betalningssystem. Det stöder alla kort med ISO 14.443-4 standarden samt certifierad för Mastercard ®, Visa, EMV nivå 1 och EMV Nivå 2 och kompatibel med applikationer EMV-baserade kontaktlösa betalningar, t.ex. Mastercard ® PayPass ™ och Visa payWave ®. Priset: 2490:- ink. moms det ingår också kod för integrering till kasssystem. • projektor för iPhone 5, 5s, 5c

  Hotellrum digitala dörrlås och villas digitala dörrlås

  En digitala dörrlås till hotellrum som fungerar både med Mifare kort och kod. Styrs central med ett system för att aktivera kortet och koden när en gäst checka in. Med låset följer mjukvara, manual och den in och ut sida samt en battery-pack, (battery-pack, användas för att låsa upp dörren om batteriet tar slut)
  priset varierar mellan 920 -1499 kr
  Se olika sorter pris del 1 .
  Se olika sorter pris del 2
  Se olika sorter pris del 3
  Se inre delen
  Lås monterat
  Låset drivs med batterier 4 AA räcker till 10-12 månader.
  Inget kort följer med men vi kan fixa 200 kort (RFID MIFARE) med logotypen trycket för 2500 kr om ni beställer 500 kort med logotyp tryckt priset är 3990 kr.
  Två år granti

Om företaget

Hudikwebb Digi-IT arbetar med IT innovation och har utvecklare med många år erfarenheter i inbyggda system, webbdesign och webbutveckling samt djupa erfarenheter i programmering i Java, C++ och C#. Huvud mål är att göra kunder nöjda med inspiration, och snygga och smarta lösningar. Därför tar vi en idé och utvecklar vidare till verklighet.

Exempelinnehåll

Digitallås till olika skåp, Handsfree - Parkeringssystem (tillgång).Handsfree - Garagetillgång . RFID Dörrlås system.Tid - Närvaro system.Olika NFC applikationen.Bibliotek och sjukhus RFID system. Vi arbetar också med dator felsökning och operativsystem installation.

Kontakt

 • Telefon:
  (0650) 49 6565 073 656 55 86
 • E-post:
  info@hudikwebb.com
 • Adress:
  Luffarbacken 38
  184 39 Åkersberga
  Sweden
  Godkänd för F-skatt