Hudikwebb Digi-IT arbetar med IT innovation och har utvecklare med många år erfarenheter i inbyggda system, webbdesign och webbutveckling samt djupa erfarenheter i programmering i Java, C++ och C#, HTML, CSS, Angularjs, PHP, MYSQL och Swift. Huvud mål är att göra kunder nöjda med inspiration, och snygga och smarta lösningar. Därför tar vi en idé och utvecklar vidare till verklighet.


RFID teknik

RFID (Radio Frekvens Identifiering) är en kanske ny teknik som utnyttjar små elektroniska märkbrickor eller kort som kan läsas av på upp till 15 meters håll med hjälp av en antenn och en läsare. Ett RFID-system består av tre huvuddelar; en transponder (taggar), en antenn och en läsare. RFID-systemet öpperaras på tre frekvensområdena 100-200kHz (lågfrekvens), 13.56MHz (mellanfrekvens) o ch 450MHz-2.4GHz (högfrekvens/mikrovågor). Applikationen är kanske öppet, en fantasi idé kan utföras till RFID-system. Det ger företag möjlighet att utveckla applikationer som skapar värde.

Applikation

  Handsfree - Parkeringssystem (tillgång).
  Handsfree - Garagetillgång .
  Dörrlås.
  Tillverkning - Processhantering.
  Digitalås.

NFC Teknik

Står för närfälts-kommunikation är en ny teknik som utrustas i mobilen med s.k. NFC-läsare som kan läsa av speciella NFC-etiketter på cirka 10 centimeters avstånd. En NFC-etikett identifieras i telefonen som då kan göra vissa åtgärder beroende på innehållet i etiketten. Ett stort intresseområde för NFC-tekniken är inom mobila betalningar.

 e-förvaltning
 e-banking och e-betalning
 e-Sjukvård
 transport
 Nätverkssäkerhet
 åtkomstkontroll
  Lojalitetsprogram

Nyheter

2017-03
RenFix AB hemsida i Stockholm
2016-09
Kroppsverkstan hemsida i Hudiksval
2016-01
Släpt Ha koll på nyheter, du kan läser svenska nyheter i en app.
Ha koll på nyheter
2015-11
Uppdatering av Gävles levande julkalender 2015 en app i Android och iOS.
Gävles levande julkalender Android
Gävles levande julkalender iOS
2015-08
Släpt Kan du konsten Information om konst och frågesport Hudiksvalls kommun.
Kan du konsten? iOS
Kan du konsten? Android
2014-07
Hudiklock digitalås lanserat. Hudiklock är utvecklat av oss och anpassad efter ett stort antal reglar med varierande form och storlek för att uppfylla de flesta behov av låsning för att säkerställa att olika skåp låsas på ett säkrare sätt..
Hudiklock digital lock website in english Hudiklock
2014-01 Läs artikel Håll koll på bussen på HT om mina studenter och IT utveckling.
Håll koll på bussen
Fiber Optic Valley i Hudiksvall skrev i nyhetbrev om Hudikwebb Digi-IT
Hudikwebb gjorde Gävles levande julkalender tillsammans med studenter


Om företaget

Hudikwebb Digi-IT arbetar med IT innovation och har utvecklare med många år erfarenheter i inbyggda system, webbdesign och webbutveckling samt djupa erfarenheter i programmering i Java, C++ och C#. Huvud mål är att göra kunder nöjda med inspiration, och snygga och smarta lösningar. Därför tar vi en idé och utvecklar vidare till verklighet.

Exempelinnehåll

Digitallås till olika skåp, Handsfree - Parkeringssystem (tillgång).Handsfree - Garagetillgång . RFID Dörrlås system.Tid - Närvaro system.Olika NFC applikationen.Bibliotek och sjukhus RFID system. Vi arbetar också med dator felsökning och operativsystem installation.

Kontakt

 • Telefon:
  (0650) 49 6565 073 656 55 86
 • E-post:
  info@hudikwebb.com
 • Adress:
  Luffarbacken 38
  184 39 Åkersberga
  Sweden
  Godkänd för F-skatt